2. 7. 2016

Třásl se zimou, do půl pasu ve vodě po západu slunce.

Každičký sval v trochu už ztučnělé muskulatuře vyhnané posilovnou tikal ve svém vlastním tiku, legračně nekoordinovaná množina interních elektroimpulsů.

Na chvíli to vypadalo, že to vzdá.
Ale nevzdal. Přeplaval na druhou stranu a dohonil mě na mělčině.

"Poď sem, zahřejem se."

Hřály by plavky, kdybychom je měli?

Chvíli mě kolíbal napůl na sobě napůl u sebe, rukama v pase, abych mu neuplavala, ne vzrušující, jen legrační byla ta průhledná cílenost, ale ani nepříjemná ne, jen špičkou lechtal, nestál mu, na to jsem hřála málo a daleko líp nežli on plavala, ale s těma posilovnovýma rukama kolem pasu jsem si v tom pase připadala nebývale štíhlá.

"Nechci s tebou sex," řekla jsem, "jsi typicky rizikovej."
"Jak rizikovej?"
"Hezoun, co balí holky u rybníka."
"Já nebalím holky."
"Balíš."
Dala jsem mu zezadu lepanec po ježkovi na týle. O dvacet čísel vyšší, o třináct mladší. Nevím o kolik jednodušší.
Jen se jakoby uchichtl.
Nemůžu mu říct, že je rizikovej proto, že i ve svých x-iceti letech žije u maminky, po starších babách skáče evidentně ve vidině naděje na všemožně ujetý sex bez závazků a nákladů a je mu milejší šampón proti lupům za tři stovky než představa, že by se někdy měl o někoho starat, ať už jsou to rodiče, děti, zvíře nebo manželka.

Další večer mi píše. Když mu odmítám sdělit, jestli se mi líbí čůrání na chlapa, tak mu aspoň odsouhlasím, že jsem stará protiva.

Nemůžu mu napsat, že dneska, když jsem ležela na sluníčku  v mezírce lesa na břehu jiného rybníka skoro sama a to sluníčko jsem si nechávala sálavě hřát v mezírce mezi pokrčenýmama nohama, tak že jsem si představovala, že mě tam našel a říká  – Chci se zas podívat na ty chloupky... – a prstem poodsunuje z té mezírky zbytečně nehřející kousek plavek, vzduch a slunko všude, všude, a já že mu říkám – Chceš si sáhnout, jak tam sedí ten kalíšek? Tak si sáhni... A pořád ještě ho chceš vidět? Tak ho vyndej, vyndej..." 
Vlhnu, a nedokážu tomu zabránit, nedokážu zabránit, aby mi ty myšlenky, ty představy chodily.
Nemůžu mu napsat, že si to s nimi, s ním, dělám, jak už dlouho ne...

Ještě že v reálu ta bezpečnostní západka funguje. Co chtíč mění v legraci.

Snad ne jen zatím.
Hlavně včas uplavat.



4 komentáře:

  1. Ty si ale flirtuješ :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem doflirtovala. Když nedostal na dva pokusy, o třetí už se pokusit nemá zájem. Škoda, nemaj tihle chlapi smysl pro hru ani vytrvalost. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nebo jen předstírá ztrátu zájmu, aby změnil rytmus hry :-)

    OdpovědětVymazat